http://essuu.blogspot.fi/favicon.ico Eimi S: Graffiti Heels ▼ ▼

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Graffiti Heels ▼ ▼

7 kommenttia :

Henna-Emilia kirjoitti...

törkeen siistit kengät!!

Pepa kirjoitti...

Moikka, löysin sun blogin Galtsusta, ihania kuvia jään kyllä seuraamaan :) Ja mitä ihmettä noi kengät, katoin eka et ihan varmaan Iron Fistit! Jotku osaa :)

ESSUU kirjoitti...

Henna-Emilia: KIITOOOOS!!! Oon googlesta kattellu aina kuvia graffiti-heelseistä mutta ei sellaisia kyllä myydä missään. Tossa olis bisnes-idea!

Pepa: Voi kun kiva, galleriastakin on vielä jotain hyötyä :D Kiitos paljon ^^ Sunkin blogis on kyllä seurailukamaa, enköhän liity listoille.

Jaana kirjoitti...

Semmoset geelipohjalliset ja kantasuojat saattaa vähä auttaa tuohon kokoasiaan! (: Ja on kyllä hirmu hienot, sulla on piirrustustaito karttunu kyllä tosi paljo, mitä nyt tässä oon vähä seuraillu <: Ite tykkäisin tehä tämmösiä juttuja mut ihmisillä vois olla vaa yks jalka ja yks kenkä nii ois huomattavasti mukavampaa tehä yksityiskohtasia kuviointeja :d

ESSUU kirjoitti...

Jaana: hah, totta:) Vaikka voihan jonkun kuvioinnin tehdä myös pelkästään toiseen kenkään. Tai sellainen jatkuva kuvio, joka jatkuu toiselle kengälle. Ja juu muistinkin että jotain tuollaisia kantasuojia on olemassa. Kiitos.

Suvi kirjoitti...

Woou, vähä siistit!! Voit ainaki olla varma, ettei mistään tuu samanlaasia vastaan ;--)

ESSUU kirjoitti...

Suvi: Niiinpä!! ^^ uniikki kamaa